top of page
Search

LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

Updated: Jan 29, 2022

Mert minden szavazat számít! Olykor csak 1-2 szavazaton múlik a választás eredménye. Volt már arra példa (pl. amerikai képviselői választásoknál), hogy pár száz vokson múlott a végeredmény.
Ha esetleg azt gondolnád, hogy a te egyetlen szavazatod úgysem számít, mert sokan mások úgyis elmennek, tévedsz. Ha sokan így gondolkodnak róla, akkor már nem csak 1-2 szavazatról van szó, hanem annyiról, ami akár teljesen más eredményt is hozhatna.

Az, hogy ki lesz megszavazva, ki ül a parlamentben, vagy ki vezeti az országot, nagyon sok mindent befolyásol. Nagyon más irányba is elmehet az ország, akár politikailag , akár gazdaságilag. Az, hogy ez a változás, vagy éppen maradás merre történik, rajtad is múlik. Lehetnek változások abban, hogy milyen értékek a legfontosabbak, a nemzetközi kapcsolatokban, abban, hogy mire ad több támogatást az állam, és még sok másban. Ezek többek között a szavazókra is nagyon erősen kihatnak, ahogyan feljebb kifejtettük, ráhatással van az élet minden területére.10 views0 comments

Recent Posts

See All
Anchor 1
bottom of page